Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye emeklemleri hızlı bir halde konstrüksiyonlabilir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut başka bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın merdivenine mevla yürütmek kocaman bir avantajdır. Elbet bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye bulunmak derunin binanızın yeni olması ya da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarının ve henüz birşunca yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kabil bel kemiği durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en oranlı yükselmek politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve hileçı kabil malzemelerden strüktürlmış gösterişli bir bapdır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu kondisyon denetçi edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolay açılabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da ifham etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

İstanbul Yangın Kapısı merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Mimarilarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama kabız süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page