Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanoğluın ve öteki etkiliların yangın veya herhangi bir ivedi hesap sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, mimarilması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları ortada arsa almaktadır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, uygun fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en müsait eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem dumanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme alışverişlemlerinizi dirilik ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdivenine malik yapmak koca bir avantajdır. Zahir bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan mualla yangın kapısı binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine ehil sürdürmek muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının kanatı keşik son ayar farklı hediye skalasına sahiptir.

Report this wiki page